Wat bieden wij

Wij bieden u, uw organisatie (leden, abonnees, medewerkers, klanten) een eigen website en webshop gevuld met mooie proposities. Wij ontzorgen u compleet. Vanaf het inkoop- tot en met het verkooptraject inclusief een klantenservice die uit naam van uw organisatie acteert. Zonder investering!

Wij kopen groene stroom en (aard)gas in die onze klanten kunnen afnemen via onze dochterorganisatie Energiebesteding. Wij bieden onze klanten hiermee stroom en gas tegen zeer voordelige tarieven.

Persoonlijk, duurzaam en transparant zijn de kernwaarden die symbool staan voor de proposities, onze medewerkers en de service die we bieden. Op deze wijze gaan we ook met uw organisatie graag een langdurig partnership aan. In hoofdlijnen kunt onze (white label) diensten als volgt categoriseren:

  1. Het organiseren van collectieve inkoopacties of een compleet ledenvoordeel
  2. Inkoopexpertise, van advies t/m aanbestedingsdeskundigen
  3. Online oplossingen, webshop, website, online applicatie

1: Het organiseren van groepsaankopen
Wij bieden en ontzorgen onze klanten en hun leden, relaties en/of medewerkers met onze professionele inkoopexpertise. Dit kan een collectieve inkoopactie zijn. Wij faciliteren het gehele traject. Het bedenken van een mooie propositie, het inkooptraject, de website met aanmeldmogelijkheid, media campagne tot en met de klantenservice. Kortom, indien gewenst kunt u het gehele traject aan ons overlaten.

2: Inkoopexpertise
Dit kan een eenmalig advies of inkooptraject zijn tot en met een langdurige samenwerking. Wij beschikken over een breed internationaal netwerk en kunnen u ondersteunen met mooie producten en/of diensten. De meerwaarde van Mijninkoper bestaat o.a. uit onze brede kennis van de markt en jarenlange ervaring in het vertalen van klantwensen. Een meerwaarde die onze klanten én medewerkers waarderen naast persoonlijke aandacht, kwaliteit en een prettige samenwerking.

3: Online oplossingen
Wilt u uw organisatie (leden, medewerkers, klanten) iets aanbieden, dan kunnen wij dit voor u volledig online verzorgen. Er zijn diverse combinaties mogelijk. Alleen een (actie)website, een website met een eigen webwinkel of een website inclusief onze unieke software voor het zelfstandig organiseren van een inkoopcollectief.

Interesse?
Wilt u meer informatie over onze diensten, een presentatie, demo of gewoon even sparren, neem dan contact met ons op.

Even geduld...